Förbannade vesslor.

Folk som struttar, det perfekta ordet, runt med näsan i vädret och skor så höga att dom inte kan gå i dom. För det första; varför ta på sig skor över huvutaget? Varför gå som om dom ägde världen? Varför vicka på rumpan precis som om den hade fastnat och man vill att den ska lossna? Snobbar, som bara tror sig vara snobbar. Wannabes. 'Hej, du vet väl att min namn är Carro, och jag älskar uppmärksamhet och juste, jag är rik. I min fantasi.' Vad är det med hela grejen att låtsas vara bättre och att låtsas vara någon annan? Och även om folk tror sig vara bättre så är dom inte det. Dom lyckas inte om ni inte låter dom tro att ni tycker att dom är bättre. Och ni som tror att ni är bättre, sluta. Var ärliga i stället, möt folks blickar på stan- det skulle ge ett mycket mer inbjudande intryck.

Och alla har väl haft den där kittlande, varma och oemotståliga känslan i benet då man bara vill sträcka fram det och fälla krokben för en sådan uppsnoffsig besserwisser- tveka inte. Ta ner dom på jorden igen. (Och dom är alldeles för upptagna med att inspektera himlen för att märka vem det var.)

/ H


Denna påskhysteri

Påsk, påsk, helvetes påsk. All denna hysteri kring påsken gör mig galen.
Vem fan bryr sig egentligen? Stan är påskpyntad från topp till tå, butikerna
drunknar i färgglada ägg och prydnadskycklingar, hemmen är inredda helt
i gult. Vad är detta? Ska man börja pynta ett helt hem för att fira en högtid
som bara varar i några dagar? Det finns en gräns och den gränsen har
man banne mig passerat. Nä, nu har jag fått nog.

Så länge vi har lov och man får äta godis i massor är jag nöjd. Allt annat
struntar jag fullständigt i. Ni påskfans kan ju greppa era förbannade
kvastar och bege er mot blåkulla.  It's where you belong./ E

Linda <3 Hugo = ?

Vi har sett henne hejvilt guppa under täcket i BB-huset, hon har försökt göra karriär som popsångerska, hon har vikt ut sig i ett x antal tidningar, hon har medverkat i "Unika partiet" och hon har med hjälp av hennes två bögpolare
haft en egen dokusåpa i hopp om att hitta mannen i hennes liv.

Jag pratar förstås om självaste Linda Rosing. Världens mest patetiska människa, typ.

Och hur har hon tänkt sig att det här så kallade 'förhållandet' med morsgrisen och omogne Hugo ska kunna hålla?
Efter att ha levt rövare i sängkammaren kommer hon inse att hans... kanske är för liten för hennes smak och hör hemma hos hennes 15-åriga dotter. Hon säger att hon letar efter ett seriöst förhållande men faller för han som kissar as som mest.
Få se hur länge den romansen håller! Vi tippar på att Hugo snabbt kommer bli ett minne blott och att de botoxfyllda läpparna snart får möta någon annans.

Burn in botox Linda!
Det kallas utveckling

Visste ni att att studiebidraget har varit desamma i ungefär 30 år?! Det var i alla fall vad en på NSD sa åt mig. Det har höjt och sänkts under den perioden men är på något enligt mig otroligt underligt sätt fortfarande detsamma! För 30 år sedan pekade man vilka godaisar man ville ha i affären?! Då fann det ören och nu har man beslutat att dessutom radera den svenska 50-öringen från Sveriges valuta. Hur mycket har inte Sverige utvecklats under 30 år? Att vi fortfarande har samma studiebidrag är enligt mig mycket orimligt. Skärpning riksdagen!

/ S

Inte ledig


Jag är arg. Varför måste vi gå skola på skärtorsdag nästa vecka?! På skärtorsdag ska man vara ledig och njuta av påsken och kristendomen, eller hur? Vi ska ju hedra vår historia med att vara hemma och ta de lugnt istället för att göra slavarbete i skolan. Fy för Luleå gymnasieby som tvingar hit oss. Ni borde ha massvis med smisk!
/ I

kriminell?

Jahapp, då var den här. Den nya IPRED- lagen. Årets skämt, passar finemang såhär första april. De som kan datorer kommer ändå komma på ett sätt att undvika den och göra sina IP-adresser hemliga. Så vilka blir det som åker fast? Inte dom som borde i alla fall. Ibland måste man tänka längre än näsan räcker. Det går inte att stoppa en hel generation från nerladdning. Därimot kan man komma på ett alternativ. 'Betala 50 i månaden.' Lätt att jag skulle gjort det. Serier är mitt liv och jag klarar mig inte utan dom. (Ingen har väl missat att 90210 är tillbaka?) Så ta era feta tummar ur röven och kom på nå vettigt, någonting som fungerar, så kanske jag rättar mig efter lagen. Men jag skulle aldrig påstå att jag gör fel. Varför skulle jag, jag är (störst,) bäst och vackrast.

/ H

RSS 2.0