Överskattat.

Vad händer igentligen med utbildningen till körkort nu för tiden?
Som om inte alla kurser man måste ta är nog?!
Låt mig räkna upp dom..
-5 teori lektioner på tre timmar var där man sitter och halvsover medan man lyssnar på saker man redan vet.
(Tur att man får fikapaus på fem min iaf!)
- Handledar kursen då föräldrarna måste sitta och sova bredvid en.
- Sist får vi ju inte glömma alla körlektioner där vi lär oss att accelerara rätt. 'Våga köra på tvåans växel då vi ska svänga 20 meter bort och ändå växla ned till ettan, upp till treans så miljön inte blir mer sönderförstörd än vad den redan är'
Herregud liksom.

Och vad gör dom inte nu kanske? Jo dom ska lägga på ännu en tre timmars kurs om droger som kostar över tusingen!
Som om vi inte redan visste att det är oligligt att köra bil om man är påverkad?
Alla som missat de kan ju räcka upp en hand.

Lärare, lärare, lärare


Jag blir så arg och frustrerad på vissa lärare! Speciellt på en lärare som ger elever ett prov som tar upp två lektioner när den ska skrivas på en lektion. Och sedan klandrar denna lärare eleverna för att de är sega. Men vi elever vet ju att för att klara det provet måste vi skriva ungefär en sida per fråga, så vad ska vi göra? Få ig på provet och sedan ig i kursen eller missa en annan lektion? Ja, denna lärare är ett stort frågetecken för mig. Sedan öser läraren på med gigantiska läxor med orimligt höga krav. Alltså, sluta ditt jobb innan en grupp personer med ig kommer och halshugger dig, jag lovar, snart händer det.
/ I

bajs.

Engelska; Är det verkligen så nödvändigt? Här sitter jag och ska lära mig 294 glosor utantill. Och inte nog med det jag ska även kunna fyra texter! Och det är nodvändigt för att...? Vi kan väl få fara på språkresa istället? Så mycket roligare och nyttigare. Man får använda språket, prata det, lyssna för att bli tvungen att förstå. Man får höra olika dialekter och inte någonting tråkigt och rakt som är inspelat på en cd.

Ge skolorna lite mer pengar så lovar jag att vi skulle lära oss mer. Varför gör man inte skolorna roligare så att man vill vara där. Och istället för att släpa fötterna efter sig så skulle man gå fram med huvudet högt och ett leende på läpparna. Alla skulle väl föredra det? Men nej. Nu ska skolan vara det tråkigaste som finns. Och när den har slutat för dagen, då ska vi hem och spendera de få timmar fritid vi har på att läsa läxor..

Sen äter vi, gör lite fler läxor för att sedan sova. Och voila, det är en ny dag där vi får släpa oss till skolan ännu en dag. Same shit, different day.

/ H

Snuskigt hungrig.

Vart ska jag börja?

Man är hungrig, verkligen vrålhungrig, så jag bestämmer mig för att ta några rån. Det kändes som år och dar sen sist och det är enkelt och gott. Jag tar fram sex stycken, det blir tre dubbelrån. Jag har smörat fyra och har två kvar och då när jag lyfter upp det näst sista för att smöra det ser jag hur någonting rör sig. Någonting som är brunt och litet och avlångt. Kan ni gissa vad det var? EN LARV! Det var en jävlabajsäckel larv på mina rån! Vad i hela fridens namn gör dom där? Sen idag när mamma skulle städa ut skåpet där vi hade haft rånen och det så hittar hon ingenting förän hon lyfter fram korgen där rånen var. Där kröp det mer än en larv mellan dom. Och det var bara på den sidan där rånen var. I andra delen av korgen där det fanns kex fanns det inga. Då visade det sig att det var någon sorts mjöllarver och att dom bakas in som ägg i rånen. (Och andra saker som innehåller mjöl) Hur jäkla vidrigt är inte det???! Det är till och med snuskigt! Låt oss säga att jag inte kommer äta bröd på ett längre tag..

Man är fortfarande hungrig, hoppar över frukosten för att man vägrar äta någonting från skafferiet hemma så får man reda på att det serveras potatisbullar som skollunch. Första tanken är: JIPPI, någonting gott i magen. Men tanken ändras rätt fort då tiden för att äta dessa potatisbullar är kommen. Man tar en tallrik och några potatisbullar och börjar äta. Och det är gott ända tills man kommer till mitten. Där är det mos och mjukt och blött och vitt och äckligt. Då får man äta kanterna på några bullar, för man kan ju inte ta hur många som helst? Neeeejdå. Sen får man svälta. I vanliga fall brukar jag äta rätt så många mackor men nu när jag lagt av med mjöl.. Ellerja, saker så skriker mjöl.

Då får man sitta i skolan och kämpa för att kunna koncentrera sig. Sen halkar man efter och missar grejer och sen är det kört. Skolorna (de som gör/köper skolmaten tänker inte på några andra än sig själva.) Dom är dumma i huvet och giriga när som själva sitter med en god kyckligsallad eller en perfekt makaronilåda som de lagat själva. Men inte ska väl någon tänka på oss ungdomar som ska ta över efter dom? Nejdå, oss kan man skita i för vi har inte rätt till samma saker. Vi är ju trots allt inte vuxna och det är verkligen inte vi som är framtiden.

Pinsam


Robinson alltså... Den där Beatrice! Hon skämmer ju ut Norrland så totalt. Tur att hon åkte ut så slipper hon få oss att framstå som något ännu värre än renstyckande och apätande ödeldödare. Har hon glömt bort hur charmiga och tystlåtna vi är eller? Äh, kan ingen slå henne med en klubba i skallen? Det lär ju behövas så kanske någon hjärncell hamnar på plats.

USCH....


xoxo / I
Död åt bussar

Jag hatar bussar! En dag ska jag bli rik och ha en limosin som kör mig överallt! De är antingen för tidiga så att man missar dem eller så är de ör sena så man inte kommer fram i tid. Hur svårt kan det egentigen vara? Jag menar de ska bara köra från punkt A till punkt B. Very simple! Sedan finns det så otroligt många otrevliga busschafförer! Ni vet de som kör i väg när man står utanför dörren och väntar på att de ska öppna den. Även om man kommer fram precis när den ska avgå har de faktiskt tid att öppna dörrjäveln! Tänk om jag var gravid och stod där utanför och ville åka buss till sjukhuset. Skulle busschaffören skita i att öppna dörren skulle barnet födas utanför Lindex skytfönster. Kul när det barnet i framtiden blir frågad var den föddes.

- Jag föddes på Sunderby Sukhus, du då?
- Utanför Lindex skyltönster!Säker skulle barnet bli helt efter av att ha landat på asfalten. Är det de som busschafförerna vill utsätta oss för? Jävla idioter...


/ S

Fy fan


Fy fan, jag hatar att vara sjuk när det passar som allra minst. Jag hatar att det finns förkylningar här i världen! Speciellt såna där förkylningar som aldrig släpper. Man kan fan aldrig få bort dem, man får runt och snorar i flera månader. Jag ska fan festa ikväll även om jag har 40 graders feber! Jag ska trotsa bacillrerna!Dagens buttcracks:
- FÖRKYLNINGAR!
- Lärare som ger 16-sidors prov.


xoxo / I

RSS 2.0